Associació

L’Associació de Comerciant i Empresaris d’Alfarràs va néixer l’any 2004 amb la finalitat de dinamitzar i promoure el comerç i l’empresa local.

Amb els anys, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs s’ha convertit en un dels motors del poble d’Alfarràs. Es una associació molt participativa i col·laboradora amb tot les activitats que es realitzen, a més de les pròpies iniciatives que donen dinamisme i rellevància a la població.

Treballa estretament amb entitats com PIMEC (Associació de Petites i Mitjanes empreses de Catalunya) i amb la Cambra de Comerç.  Així mateix també col·labora i uneix sinergies amb altres Associacions de Comerciants i Empresaris com les de Torrefarrera, Balaguer, Lleida Zona Alta, Lleida Eix Comercial, Mollerussa, Tàrrega i d’altres més.  

Però la veritable força de l’Associació es la unió dels seus membre i així aconseguir fer  més pressió quan hi ha necessitats, queixes,  o accions per potenciar Alfarràs com  un punt clau del territori, dinàmic i innovador.